Wat een vrij-heid met de Liberator

De speciale kussens voor extra comfortabel vrijen staan al jaren op mijn bucketlist. Tijd om een vinkje te gaan zetten.

Toen ik jaren geleden voor de Nederlandse Playboy ging werken en de redactie maandelijks als eerste de Amerikaanse editie ontving, werd natuurlijk mijn aandacht getrokken door de fraaie artikelen en de opwindende foto’s, maar ook door sommige interessante advertenties.
Eén van die advertenties was van twee speciale kussens, een kleinere en een grotere, die dienden om tijdens seks een comfortabelere houding en een diepere penetratie te bewerkstelligen. En vanaf dag 1 toen ik die zag, dacht ik: die moet ik hebben!

Met de Liberator kun je dieper penetreren
De Liberator Wedge neem je gemakkelijk(er) mee naar je hotel

Hele Kamasutra doornemen

Heel gek, maar in de jaren daarna heb ik de Wedge en de Ramp van Liberator, zoals de kussens heten, nog nooit de mijne weten te maken. Hoogste tijd om daar nu eindelijk verandering in te brengen.
Speerpunten binnen het uitgebreide Liberator segment zijn het kleinere (de Wedge) en het grotere kussen (de Ramp), die nooit zijn veranderd, maar wel
‘the greatest invention for sex since the bed’ worden genoemd. Aan te raden is om beiden aan te schaffen. Daarop kun je samen al je fantasieën werkelijkheid laten worden.

Ook kwam ik bij toeval op een andere site van Liberator terecht, die eveneens het vermelden meer dan waard is. Op deze blog site van het ‘stootkussen-merk’ vind je allerlei interessante stories en sekstips, zoals dit verhaal waar je echt wat van opsteekt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL
Scroll naar boven
Scroll naar top