JE FOTOSESSIE

You’ll never get a second chance to make a first impression

typ hier

typ hier

Lieve Agent,

Het is zover! Je hebt je Debutantenfase succesvol afgerond, waarmee we op het punt komen dat we graag een shoot met je inplannen ?

We willen je er graag op attenderen dat het van cruciaal belang is dat je de tijd neemt om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Lees de volgende punten aandachtig door, zodat je je kansen optimaal vergroot op zó veel aanvragen, dat je ze voor het uitkiezen hebt. Je foto’s zijn immers je allereerste binnenkomer en het belangrijkste onderdeel van je online visitekaartje waardoor ze van grote invloed zijn op je boekingskansen. 

FINANCIEEL

In verband met de bijkomende kosten is er per persoon maximaal 1X per jaar de gelegenheid om te shooten (tenzij expliciet anders afgesproken, maar dan op eigen kosten), dus verwachten we dat je alles uit de zowel letterlijke als figuurlijke kast haalt om zo indrukwekkend mogelijk op de foto te verschijnen. Zoals overeenkomen in onze Samenwerkingsovereenkomst, vragen we een borg van €150,-. Dit borgbedrag zal worden gebruikt om eventuele verspilde onkosten te dekken, bijvoorbeeld indien je je shoot korter dan een week van tevoren afzegt waardoor wij met niet-retourneerbare reserveringskosten blijven zitten. Zolang er geen aanleiding is voorgevallen voor je borg om te komen te vervallen, ontvang je deze aan het eind van onze samenwerking van ons retour volgens de bepalingen in onze Samenwerkingsovereenkomst.

 

De shoot zal zowel geklede scènes bevatten, als scènes in lingerie en (al dan niet gedeeltelijk/bedekt) naakt (tenzij je je daar zelf niet prettig bij voelt natuurlijk, wat je gewoon ter plekke aan Magnus kunt aangeven). Tijdens de shoot willen we minimaal 3 scenario’s in beeld brengen waarin we de cliënt zo veel mogelijk proberen te prikkelen en mee te nemen naar hetgeen hij kan verwachten wanneer hij je boekt, namelijk:

 1. hoe je eruit zou zien op het moment dat je cliënt je ontmoet. Dus in een mooie elegante avondjurk, cocktailjurkje, of business sexy kokerrokje+bloesje, en in alle gevallen gecombineerd met een paar chique killer heels.
 2. hoe je eruit zou zien wanneer je -naar mate de date vordert- in je meest prachtige, luxe designerlingerie verschijnt.
 3. hoe je er de volgende ochtend bij zou lopen als je de nacht zou blijven slapen (denk aan oversized trui zonder of mannenoverhemd zonder broekje eronder, of een sexy doorschijnend / kanten kimono).
 4. eventueel een ‘bonus scene’ welke kenmerkend is voor jou. Mocht je hier zelf suggesties voor hebben, laat het ons even van tevoren weten!

NB: Op de shootlocatie lopen twee katten rond. Mocht je allergisch zijn, zorg dat je anti-allergietabletjes bij je hebt. Mocht dit niet werken bij je, kunnen de katten ook naar buiten, maar dat moeten we dan even van tevoren aangeven.

De shoot vindt plaats in een landhuis met een beetje een landelijke uitstraling. Voor een impressie en misschien zelfs al wat inspiratie, zie de profielen op de website.

Indien je een erg blanke huidskleur hebt: Ga minimaal 2 en maximaal 4 dagen voor de shoot even naar een milde zonnebank, of smeer je de ochtend van de shoot in met niet te heftige bronzing lotion. Let er in beide gevallen wel op dat er geen strepen / vlekken op je lichaam ontstaan.

Vermijd zowel de dag van de shoot als de dag vóór de shoot etenswaren waar tarwe in zit en koolzuurhoudende dranken, om een opgeblazen buik te voorkomen. Let ook op voedsel waar je misschien pukkels of andere reacties van kunt krijgen.

Doe de ochtend van de shoot of desnoods de avond ervoor een flinke workout, met focus op je buik en billen. Dit geeft je wat extra shape, strakheid en definitie.

Drink vanaf minimaal één dag van tevoren extra water. Dit laat je huid mooier stralen.

Zorg voor een goede nachtrust. Fotoshoots zijn zwaarder dan ze lijken en vermoeidheid is ook op foto’s te herkennen.

Omdat je gezicht zal worden geblurd, is het belangrijk dat het wel (vaag) zichtbaar blijft dat je ogen en een mond hebt, anders lijk je net een gezichtsloos spook. Zorg er dus voor dat je ogen (wenkbrauwen en wimpers) en lippen flink geaccentueerd zijn.

Zorg dat je matterende basismake-up op hebt, en neem je blush mee.

Zorg dat je op de juiste plekken geschoren/gewaxt bent.

Zorg voor verzorgde en gelakte vinger- EN teennagels (allesbehalve felroze, zwart of metallic kleuren).

Haren mooi verzorgd en gestyled (neem desnoods je steiltang / krultang mee), maar wel realistisch zodat je je haar ook op dezelfde manier naar een boeking kunt stylen.

Nogmaals: Kleding schoon, gestreken, en onbeschadigd.

Neem een shimmer / glow lotion mee die niet te vet is (TIP: Victoria’s Secret store @ Schiphol), voor een satijnen gloed over je huid.

Mochten er bepaalde punten zijn waarin je niet kunt voldoen of waar je je niet zeker over bent, laat het ons s.v.p. zo spoedig mogelijk weten, zodat we waar mogelijk kunnen bijspringen of adviseren.

Heb je moeite met je items uitkiezen en/of je look(s) samenstellen? Check dan ons Pinterest bord dat we speciaal in het leven hebben geroepen voor wat inspiratie (ook handig voor het uitbreiden van je werkgarderobe in de toekomst).

Wat je ook doet, neem géén kleding mee die je regelmatig aan hebt in het dagelijks leven, tijdens het uitgaan, of op je social media hebt staan. Zo beperk je eventueel herkenningsgevaar op je foto’s.

Neem ook zo min mogelijk zwarte kleding mee (gemengd / in combinatie met zwart is prima, zo houden we het levendig! Neem verder minimaal het volgende mee (meer mag altijd want te veel meenemen bestaat niet), en controleer of het nog past, schoon, gestreken en niet kapot is:

 • Sexy: 1 sexy glamorous feestjurkje (zoals een bandagejurkje of little black dress) of two-piece
 • Elegant: 1 elegante avondjurk, sexy business outfitje (denk aan Rachel in Suits), of een andere chique maar über-vrouwelijke en fashionable outfit waarin je vormen worden geaccentueerd
 • 3 complete setjes hoogwaardige designerlingerie in diverse kleuren, waarvan minimaal één met bijpassende kousen en jarretels. TIP: Heb je zelf nog geen dergelijke lingerie in huis, ga dan naar Pleasurements in de Herenstraat in Amsterdam. Je krijgt daar als Secret Agent namelijk 15% korting in de winkel. Bovendien ontvang je van ons de BTW van je eerste aankoop terug indien je dit contant afrekent en ons na afloop de kassabon overhandigt (of  door het winkelpersoneel naar [email protected] laat mailen). Dat scheelt bij elkaar dus al ruim 30% op de winkelprijs!
 • Als je een sexy torselletje of bustier hebt, is dit zeker een pré (zo niet, adviseren we je er binnenkort één aan te schaffen)
 • Een vrouwelijke / girly ochtendoutfit, zoals een sexy satijnen badjasje, oversized (mannen)overhemd of trui, of een kanten onderbroekje + doorschijnend / kanten topje / kimono
 • Heb je ook een mooie bikini, monokini of sexy sportsetje (van Calvin Klein, VS of Moschino bijvoorbeeld), neem deze ook mee! Ook leuk met van die hoge over-knee sportkousen bijvoorbeeld.
 • Sommige dames kunnen in de juiste casual look ook heel sexy/cute zijn, en dit komt ook ‘echt’ over op de cliënt. Als je je hierin kunt vinden, neem dan ook je leukste (maar wel hoogwaardige) casual outfit mee, zolang het er maar wel fashionable uitziet en het je vormen blijft accentueren.
 • Twee paar luxe open stiletto sandaaltjes (minimaal 9cm hoog)
 • Twee paar luxe gesloten stiletto pumps (minimaal 9cm hoog)
 • Als je hebt: een paar mooie suède over-knee laarzen (minimaal 8cm hoog)
 • Luxe accessoires zoals bijvoorbeeld een mooie choker of collier, armband, zonnebril, hoed, designer tasje of sjaaltje

Of je nu staat, zit of ligt: houd te allen tijde -ongeacht je postuur- je buik in en je borst vooruit terwijl je schouders ontspannen naar beneden blijven hangen. Zo accentueer je je vrouwelijke vormen en creëer je op subtiele wijze een verleidelijke, open houding, waardoor je uitnodigender overkomt. Oefen hier desnoods van tevoren even op voor de spiegel, zodat je je er bewust van wordt.

Probeer jezelf altijd zo lang mogelijk te maken, en let daarbij op dat vooral je nek lang blijft, anders kun je verkrampt overkomen en dat straalt onbewust negativiteit uit.

Let op een logische positie en houding van je handen en voeten.

Bij foto’s op blote voeten, sta nooit platvoets op de grond maar altijd lichtjes op je tenen, dat komt veel sierlijker over.

Verleid de kijker (camera), maar op subtiele wijze. Let erop dat je niet te overdreven / cliché gaat poseren.

KIES HIER JE TIJDSVLAK

HEBBEN WE ER ZIN IN?

We kijken uit naar een gezellige en productieve dag! Dank je wel alvast voor je inzet en toewijding, en tot gauw!

Warme groet, Nancy & Les

nl_NL
en_GB nl_NL