Le Soiree

Le Soiree

Vanaf de dansvloer naar de climax

Le Soiree

Zin om uit te gaan, maar dan met een prachtige en gezellige blikvanger aan je arm, die daarna ook nog eens gegarandeerd met je mee gaat? Sommige Secret Agents zijn echte feestbeesten en gangmakers, en vinden het maar al te leuk om jou dansend, flirtend en lachend de avond van je leven te laten beleven. Geniet samen van een sexy cocktail of elegante fles chapmagne, en dans samen de sterren van de hemel, óf laat het danswerk aan haar over, terwijl je je ondertussen verheugt op wat er komen gaat zodra jullie vertrekken…

Voor een optimale uitgaanservaring biedt Le Soiree 6 uur met je favoriete high class escort tegen een gereduceerd tarief, op voorwaarde dat jullie minimaal 3 uur in het openbaar doorbrengen.

NB: Secret Agents heeft diverse partnerships met high end uitgaansgelegenheden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam waarbij we in veel gevallen (gastenlijst)toegang en/of een VIP-tafel kunnen realiseren (tegen meerprijs) waarbij dit normaalgesproken niet zomaar kan, zoals exclusieve members-only clubs en bars. Vraag naar de mogelijkheden.

Le Soiree
6 uur met uw favoriete Secret Agent, waarvan ten minste 3 opeenvolgende uren in het openbaar.
30 minuten reistijd inbegrepen

Le Soiree