Bij soixante neuf is het uitzicht geweldig

Zullen we het doen? Zullen we het over soixante-neuf hebben? We doen het gewoon. Al was het alleen maar omdat het uitzicht geweldig is bij 69.

‘Wat is soixante-neuf in het Frans?” In het boek ‘Ik, Jan Cremer’ vraagt de auteur zich dit in Frankrijk af. Het is een goeie grap, maar het geeft ook aan hoe ingeburgerd het woord in de Nederlandse taal is.

69 en high class escort
Soixante neuf is de wereld op z'n kop

Seks is goed voor alles

Soixante-neuf, oftewel standje 69, is een seksuele positie, waarvan de houding met het getal 69 al is aangeduid: één van de twee partners ligt op de rug of op de zij, de ander kiest positie boven of naast de partner, maar dan wel 180° gedraaid, zodat de vrijkousen elkaar tegelijkertijd oraal kunnen bevredigen. In dit Secret Agents Magazine hebben we het graag over seks. Seks is goed voor alles. Voor je humeur, voor je fysiek, voor je mannelijkheid  (en vrouwelijkheid) en voor je geest. En het is bewezen dat het bedrijven van de liefde je jong en aantrekkelijk houdt.

Soixante-neufen schijnt wat healthy sex betreft zelfs de kroon te spannen. Volgens een oud geschrift dat gevonden is in een heilig grot op het eiland Elephanta in de buurt van Munbai in India, zorgde deze positie ervoor dat mannen gezonder en ouder werden. Waarbij wel moet worden aangetekend dat volgens de sculpturen, die ook gevonden werden in die tempel, de man stond en de vrouw ondersteboven vasthield, een workout waar je u tegen zegt.

Laten we even kijken waar die briljante, alleszeggende naam soixante-neuf vandaan komt. Hoewel het standje op zich al voor kwam in de Kamasutra, schijnt het dat de beroemde en beruchte Franse courtisane, spreekster en Franse Revolutie-leidster Theroigne de Mericourt rond 1790 met het woord op de proppen kwam. Ze strooide het kwistig rond in de Catéchisme Libertin oftewel de Catechismus van de Hoer. De laatste 20 jaar van  haar leven bracht Theroigne, volslagen kierewiet, in een gesloten inrichting door, niet wetende dat haar plastische uitdrukking voor een bijzonder sekstandje een wereldwijd eerbetoon aan de Franse taal zou worden.

 

Ultrasone golven

Terug naar de tegenwoordige tijd. Waarom is soixante-neufen zo gezond? Een tijdje geleden waren er Beauty-experts, die beweerden dat spermine, een krachtig antioxidant en een bestanddeel van sperma, de huid zacht en soepel houdt en strakker maakt. Het Noorse bedrijf Bioforskning maakt dit bestanddeel na in laboratoria en verkoopt het als ingrediënt voor beauty-producten. ˜Vrouwen die die dat eens wil  uittesten, dan kan ze voorlopig alleen terecht in de Townhouse Spa in New York. Daar krijg je voor 180 euro een klein weinigje sperma op je gezicht en wordt je huid verder behandeld met ultrasone golven en infrarood licht.

Ook de vrouw is een mini  beauty-fabriek. Vaginaal vocht bestaat voor een groot deel uit  lactobacillus, en dat is de bacterie die ook in je darmsysteem zit en het bewijs dat probiotica zo goed voor je zijn. Volgens de  hedendaagse wetenschap zorgen probiotica ervoor dat je immuunsysteem sterker wordt, dat – als je er ook bij beweegt – vetten worden omgezet in spiermassa en dat over het algemeen je gemoedstoestand een boost krijgt. Sounds good, nietwaar?

Hoe goed haar liefdessappen voor de inwendige mens zijn, bewijst een firma die – schrik niet – vaginaal bier maakt. Bier gebrouwen met het soort gist dat uit de lagere regionen van de vrouw komt. Als je het niet gelooft, check dan dit filmpje.

 

Een 69 top drie

Maar los van dat alles,  los van alle voordelen voor schoonheid en gezondheid, is soixante-neufen een heerlijke, onvergetelijke en super opwindende bezigheid. Als ze gedraaid op je komt liggen, begint het al met het mooiste uitzicht ter wereld. Op een plekje waar de zon altijd schijnt en alles in bloei staat.

De Amerikaanse editie van het vrouwenmagazine Cosmopolitan stelde een top drie samen waarom mannen 69 zo fijn vinden. Let wel: het onderstaande is vanuit de vrouw geschreven.

1. Het is de enige vorm  van multitasking waar mannen goed in zijn. Hij mag op je neerkomen  terwijl jij op hem neergaat. In deze wereld zou je graag willen geloven dat als je geeft, je ook zult ontvangen, maar soms zijn mensen niet altijd zo attent. Met 69 geef je en ontvang je. Zowel de man als de vrouw. Vrouwen zijn dat gewend. Mannen niet. Er gaat dus letterlijk een nieuwe wereld voor ze open en dat vinden ze bijzonder prettig! Wat dat betreft is het gewoon een slim en efficiënt voorspel.

2. Wat een man heel opwindend vindt, is dat hij je  hoort kreunen terwijl je met hem bezig bent. Tenzij je hem heel enthousiast met de mond bevredigt, is dat een geluid dat hij zelden hoort. En wees gerust, it’s a super sexy sound!

3. Als je goed kijkt naar ons liefdesplekje , dan zie je als we opgewonden zijn de natuur in volle bloei. Om daar als man met je neus bovenop te zitten of in dit geval: liggen, is een feest voor de zintuigen.

 

Tot slot een thriller

Voor wie geen genoeg kan krijgen van 69 is hier nog een extra tip: de erotische thriller Soixante Neuf, geschreven door Sandrine Jolie, een pseudoniem voor de Nederlandse schrijver Linda van Rijn. Hier de synopsis:

Als in seksclub  Soixante Neuf kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slachtoffer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.

Kinky en spannend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL
Scroll naar boven
Scroll naar top